Gordijnen en andere raamdecoratie op maat
voor advies aan huis 0494 34 61 33 of info@talkingwindows.be
Menu

Advies aan huis voor uw raamdecoratie en interieurinrichting

Wil u genieten van het zonlicht maar liever niet de warmte binnenkrijgen? Heeft uw raam een speciale vorm? Hoe moet ik mijn ramen precies opmeten? Of wil u weten wat tegenwoordig ‘in’ is? 

Wij komen graag bij u langs voor gepast advies aan huisContacteer ons en wij geven u advies over de mogelijkheden en dit qua stijl, stof, model, kleur en ophanging.

Als professional in raamdecoratie, zonnewering en interieurinrichting letten we automatisch meer op de details.  Wij brengen alle stalen mee en bekijken samen met u ter plaatse welke stoffen en kleuren - rekening houdend met de lichtinval - het beste passen om de door u gewenste sfeer te scheppen.

Advies aan huis = tijd besparen

Omdat we bij u ter plaatse komen bespaart u trouwens enorm veel tijd. U hoeft immers niet meer naar een winkel te gaan om een stof en kleur te kiezen, het stofstaal mee te nemen naar huis om te zien of de kleur wel past, om vervolgens te constateren dat het toch niet het gewenste effect heeft en er zodoende opnieuw moet worden gezocht...

Wanneer wij aan huis komen brengen we namelijk alle mogelijke stalen, modellen en catalogen mee zodat wij meteen gericht advies kunnen verlenen, afgestemd op uw interieur en budget.

Wij kunnen uw interieur pas een nieuwe wending bezorgen eens we persoonlijk langsgeweest zijn. Vandaar dat wij altijd aan huis komen voor het bekijken van uw stijl, persoonlijkheid en wensen.

Talking Windows, uw aanspreekpunt

U hoeft geen schrik te hebben van de foutieve kleurkeuze of verkeerde opmeting. Wij helpen u met het kiezen van de juiste stof en kleur, wij meten, confectioneren en plaatsen. Kortom, wanneer u bij Talking Windows aanklopt voor uw gordijnen, interieurinrichting of zonwering weet u dat wij het regelen voor u. 

Graag advies aan huis voor uw raamdecoratie of interieur?

Wij komen graag bij u langs voor het bekijken van alle mogelijkheden.

Contacteer ons voor een afspraak