Gordijnen en andere raamdecoratie op maat
voor advies aan huis 0494 34 61 33 of info@talkingwindows.be
Menu

Zonwering: lamellen, rolgordijnen, screens en luifels

Zonwering biedt veel voordelen, het houdt niet alleen de hitte buiten op warme dagen, het verhoogt de privacy van je woning, vermijdt verblinding en weerkaatsing en bovendien heeft het een positief effect op je energiefactuur. 

Hoe de juiste zonwering kiezen?

Ontdek prachtige nieuwe collecties stoffen en screens, verticale en horizontale lamellen en rolgordijnen. Voor alle mogelijke raampartijen is er een passende zonnewering, in verschillende breedtes en passend voor elk type woning.

Wij komen graag met alle mogelijke stalen en catalogen bij u thuis. Alleen zo bent u zeker van onmiddellijk gepast advies aan huis, afgestemd op uw interieur en uw wensen.

De nieuwste trends in zonwering?

Talking Windows volgt het voor u op. De horizontale aluminium en houten lamellen duiken steeds meer op in de huiskamer. Rolgordijnen met 2 en zelfs 3 laagjes die je als het ware over elkaar kan laten schuiven geven net zoals de duettes, ook wel "accordeongordijnen" genoemd, het interieur een heel vredige uitstraling. Automatische screens of japanse paneelgordijnen?

Wij sommen graag de voordelen (en nadelen) voor u op, afhankelijk van uw woning en de ruimte waar de zonwering gewenst is.

Kortom: wil u genieten van het zonlicht, maar weet u niet welke mogelijkheden aan zonwering bestaan? Of is uw ruimte te vochtig voor een stoffen gordijn? Houdt u van shutters (binnenluiken) maar heeft u hier toch nog vragen over?

Contacteer ons voor een afspraak en wij geven u graag advies aan huis!

Maak een afspraak met Els