Gordijnen en andere raamdecoratie op maat
voor advies aan huis 0494 34 61 33 of info@talkingwindows.be
Menu

Lamellen op maat

Lamellen: helemaal terug van weggeweest. Ze geven je interieur een strakke maar tevens chique look.

Verticale lamellen voor hoge ramen

Verticale lamellen zijn door hun verschillende lamelbreedtes: 5 cm, 7 cm, 8.9 cm, 12.7 cm tot wel 25 cm, ideaal voor de moderne woning met grote en hoge glaspartijen. Handig ook, want u kan met slechts 1 systeem zowel inkijk vermijden als ook de warmte van de zon buitenhouden of zelfs de kamer verduisteren.

En: wist u dat de lamelrail kan verbogen worden en dat sommige stoffen wasbaar zijn? Nee, we hebben het echt niet enkel over de kunstof- of aluminium lamellen. Trouwens, bij aankoop van stoffen lamellen geven wij gratis een reinigingsproduct mee.

Horizontale lamellen

Bij de horizontale lamellen zijn de houten varianten helemaal in! Leuk is dat je ze kan opsmukken met een ladderband of een industrieel ogende koof kan kiezen. In combinatie met gordijnen is dit helemaal “New York chic”.

Op zoek naar lamellen die passen bij uw interieur? Laat je professioneel begeleiden en wees zeker van de juiste keuze dankzij Talking Windows. Els komt graag ter plaatse voor het tonen en het meteen 'matchen' van de stalen, stoffen en modellen.

Maak een afspraak