Gordijnen en andere raamdecoratie op maat
voor advies aan huis 0494 34 61 33 of info@talkingwindows.be
Menu

Advies aan huis voor gordijnen en raamdecoratie 

Talking Windows biedt u een waaier aan mogelijkheden voor het bekleden van uw ramen. We geven u advies en  bezorgen u een uitgewerkt voorstel op maat rekening houdend met uw wensen en uw budget.

Rolgordijnen, gordijnen met ingestikte enkele plooi of gordijnen met Vlaamse kop, vouwgordijnen of stores, misschien paneelgordijnen...? Hebben we dan een rail of een roede nodig? Kan dat ook elektrisch of is de bediening handmatig...?

Ziet U ook het bos door de bomen niet meer of weet u niet wat de mogelijkheden zijn? Contacteer dan Talking windows. Wij komen op uw vraag aan huis en geven u onmiddellijk advies op maat.

Wij maken van uw ramen échte Talking Windows

Heeft u ronde of driehoekige ramen? Kies dan niet zomaar gewone overgordijnen... maar bekijk samen met ons alle opties. Wij helpen u een keuze te maken die écht past, volledig op maat en afgestemd op uw stijl. Daarom komen wij uiteraard aan huis, zodat wij onze stoffen en stalen op uw interieur kunnen afstemmen.

Gordijnen worden met veel zorg uitgekozen, ze bepalen immers de sfeer en gezelligheid van uw woning. Welke stijl u ook betracht, wij zorgen dat de door u gekozen stof de gepaste afwerking bekomt zodat uw ramen echte "Talking Windows" worden!

Heeft u graag dat wij eens bij u thuis komen? Geen probleem! Laat ons weten welke datum voor u past en wij komen langs met stofstalen en modellen.

Contacteer Els van Talking Windows