Gordijnen en andere raamdecoratie op maat
voor advies aan huis 0494 34 61 33 of info@talkingwindows.be
Menu

Vouwgordijnen of Amerikaanse stores

Gordijnen, het klinkt 'oubollig', maar dat is het al lang niet meer. Gordijnen zijn echte sfeermakers. Of u nu opteert voor doorkijkgordijnen in een fijngeweven linnen of toch een synthetische stof met een klassieke afwerking verkiest, of heeft u nood aan verduisterende gordijnen voor de slaapkamer?

Wil u vouwgordijnen, of Amerikaanse stores, op maat laten maken? Het is de keuze van de stof, textuur, de kleur en het dessin, in combinatie met de afwerking van het gewenste model dat ervoor zorgt dat uw woning de door u gewenste sfeer uitstraalt.

  • Doorkijkgordijnen: voiles, vouwgordijnen of stores, paneelgordijn
  • Gordijnen: golvend, met ingestikte (dubbele) plooi of plooi d.m.v. haakje, met lint of buckram….
  • Gevoerde gordijnen: gewoon volume creëren, tegen zon (zonwerend) of juist om de warmte binnen te houden (molton) of verduisterend
  • Landelijke of moderne gordijnen, strak of eerder een combinatie

Talking windows voor op maat gemaakte vouwgordijnen

Wij passen overal een mouw aan

Wij staan u bij in uw keuze van materiaal, model, afwerking, ophanging (rails, roedes en systemen) en gemak van bediening (trekkoord, elektrisch).

We confectioneren nog alles zelf en werken we niet met standaardmaten zoals de meeste. Wij kunnen steeds alles mooi en perfect aanpassen: kleinere plooitjes, wat minder of liever juist wat meer volume, een chauffagebuis in de weg, een gebogen of driehoekig raam... 

En onze eigen plaatsers zorgen dat alles netjes, stevig en op tijd op zijn plaats hangt zoals afgesproken.

Interesse? Maak een afspraak en wij komen graag bij u thuis, waar we meteen met de juiste stalen, modellen en catalogen advies afgestemd op uw interieur en wensen geven.

Contacteer ons voor een afspraak